Política lingüística

En este lloc trobarà tota la informació i documentació que en estos moments estiga disponible en castellà i les seues corresponents traduccions automàtiques de llengües cooficials (català, gallec, valencià i basc).

La política lingüística de la Seu Electrònica de la Policia Nacional es basa a fer efectiva la comunicació en la seua respectiva llengua cooficial a tota persona que així ho desitge.

Els continguts d'este lloc web han sigut escrits originalment en castellà, i traduïts per a la seua conveniència usant programari de traducció automàtica, per la qual cosa poden contindre errors.

El text oficial d'esta pàgina web és la versió en castellà. Si li sorgira algun dubte o pregunta respecte de l'exactitud de la informació continguda en qualsevol part del text traduït en este lloc, per favor consulte la versió oficial en castellà.

En qualsevol cas, es garantix que els ciutadans podran utilitzar la llengua que siga cooficial en la seua respectiva Comunitat Autònoma.

Per a més informació sobre el programari de traducció automàtica utilitzat per a la traducció a les llengües cooficials, pot dirigir-se a l'Enllace Plataforma de Traducció - PLATA del Portal de l'administració electrònica .