Política lingüística

En aquest lloc trobarà tota la informació i documentació que en aquests moments estigui disponible en castellà i les seves corresponents traduccions automàtiques de llengües cooficials (català, gallec, valencià i basc).

La política lingüística de la Seu Electrònica de la Policia Nacional es basa a fer efectiva la comunicació en la seva respectiva llengua cooficial a tota persona que així ho desitgi.

Els continguts d'aquest lloc web han estat escrits originalment en castellà, i traduïts per a la seva conveniència usant programari de traducció automàtica, per la qual cosa poden contenir errors.

El text oficial d'aquesta pàgina web és la versió en castellà. Si li sorgís algun dubte o pregunta pel que fa a l'exactitud de la informació continguda en qualsevol part del text traduït en aquest lloc, per favor consulti la versió oficial en castellà.

En qualsevol cas, es garanteix que els ciutadans podran utilitzar la llengua que sigui cooficial en la seva respectiva Comunitat Autònoma.

Per a més informació sobre el programari de traducció automàtica utilitzat per a la traducció a les llengües cooficials, pot dirigir-se a l'Enllaci Plataforma de Traducció - PLATA del Portal de l'administració electrònica .